Acest website foloseste cookie-uri proprii și de la terți pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Politica Cookies Sunteti de acord?
eUnicat a intrat in renovare. Va anuntam de indata ce revenim!

Despre noi

 

Cine suntem?

 

  eUnicat reprezinta un brand infiintat cu scopul de a furniza calitate la preturi accesibile. Obiectul nostru de activitate consta in vanzarea hainelor originale second hand concentrata pe firme recunoscute la nivel mondial.  Conceptul eUnicat vizeaza posibilitatea de a gasi in oferta noastra articole vestimentare unicat, din colectii recunoscute in intreaga lume.

 

 

De unde am inceput?

 

   eUnicat a inceput ca o idee si a evoluat in ceea ce noi numim astazi un intreg sistem. Suntem o echipa de oameni dinamici care lucreaza impreuna pentru a oferi  clientilor nostri o gama larga de produse  respectand un nível optim de calitate.  Astfel, fiecare haina,  fiecare obiect care ajunge in posesia noastra este analizat cu maxima atentie. Incercam in permanenta sa ne imbunatatim si eficientizam modul de lucru astfel incat doar cele mai bune produse sa ajunga la voi.

 

 

Ce inseamna grad de uzura aproape 0?

 

    Articolele pe care le vindem sunt atent selectionate si sortate, astfel incat desi comercializam produse in regim second-hand acestea sunt noi sau aproape noi.  Pentru a evita exstenta oricarui grad de uzura, produsele sunt trecute prin trei maini, trei persoane diferite verifica integritatea hainelor, incaltamintei si accesoriilor, astfel incat la clientul final sa ajunga un produs impecabil. Facem tot posibilul ca ceea ce gasiti pe site-ul nostru sa fie de calitate, fara defecte si fara grad de uzura.

 

Un altfel de concept “Second Hand”

 

   eUnicat doreste sa reinventeze conceptul  “second hand”.  Noi  punem accent pe ideea de reutilizare a modei la cele mai inalte standarde.  Nu ne axam pe productie ci pe conceptul de refolosire a hainelor ce se gasesc in stare perfecta.  Asa ca la noi vei gasi cu siguranta si ceva pe gustul tau, de la imbracaminte casual pana la echipamente sportive dedicate celor care vor sa faca performanta.  Asa ca nu ezita sa cauti acel produs unic, care te reprezinta in totalitate.

 

Cat de sigure sunt produsele "Second Hand" ?

 

   Magazinul online eUnicat se incadreaza in normele europene cu privire la dezinfectarea/igienizarea produselor pe care le comercializeaza. Produsele aflate pe site sunt insotite de un aviz special, fiind dezinfectate in concordanta cu certificatul de conformitate. Substanta folosita pentru dezinfectie se numeste Aldospray, aceasta fiind aprobata de Institutul European Robert Koch. Alte substante biocide aprobate si utilizate sunt: propanol, glutaral si formaldehida. Conform certificatului de calitate, toate produsele comercializate se incadreaza in normele europene si pot fi utilizate cu incredere de catre clientii nostri. Prin acest mijloc dorim ca toti clientii sa fie informati si va asiguram ca toate produsele respecta normele europene de dezinfectie si igiena!

 

Loading...