Cine suntem?

eUnicat reprezinta un brand infiintat cu scopul de a furniza calitate la preturi accesibile. Obiectul nostru de activitate consta in vanzarea hainelor originale second hand concentrata pe firme recunoscute la nivel mondial. Conceptul eUnicat vizeaza posibilitatea de a gasi in oferta noastra articole vestimentare unicat, din colectii recunoscute in intreaga lume

De unde am inceput?

eUnicat a inceput ca o idee si a evoluat in ceea ce noi numim astazi un intreg sistem. Suntem o echipa de oameni dinamici care lucreaza impreuna pentru a oferi clientilor nostri o gama larga de produse respectand un nível optim de calitate. Astfel, fiecare haina, fiecare obiect care ajunge in posesia noastra este analizat cu maxima atentie. Incercam in permanenta sa ne imbunatatim si eficientizam modul de lucru astfel incat doar cele mai bune produse sa ajunga la voi.

Un altfel de concept “Second Hand”

eUnicat doreste sa reinventeze conceptul “second hand”. Noi punem accent pe ideea de reutilizare a modei la cele mai inalte standarde. Nu ne axam pe productie ci pe conceptual de refolosire a hainelor ce se gasesc in stare perfecta. Asa ca la noi vei gasi cu siguranta si ceva pe gustul tau, de la imbracaminte casual pana la echipamente sportive dedicate celor care vor sa faca performanta. Asa ca nu ezita sa cauti acel produs unic, care te reprezinta in totalitate.