Politica de confidentialitate

 Politica de confidentialitate

Eunicat se angajeaza sa va protejeze datele personale si astfel sa nu transmita catre terte parti neautorizate datele personale ale utilizatorilor site-ului si sa le foloseasca doar în scopul stabilirii contactului cu clientii sai si informarii acestora.
De asemenea, www.eunicat.ro nu încurajeaza SPAM-ul.

Prelucrarea datelor cu caracter personal si confidentialitatea acestora
Datele colectate sunt folosite în urmatoarele scopuri:
1. Expedierea si facturarea comenzilor dvs.
2. Rezolvarea anularilor sau plângerilor referitoare la comanda, serviciile sau produsele achizitionate.
3. Pentru a asigura accesul în sectiuni cu acces limitat ale site-ului.
4. Trimiterea de notificari si newsletters, cu aprobarea dumneavoastra.

Dezvaluirea informatiilor personale catre terti se va realiza doar daca acest fapt este solicitat de corpurile legislative sau în cazurile de buna credinta: pentru conformarea la prevederile legislative, pentru expedierea comenzilor, pentru efectuarea gestiunii economico-financiare si administrative, pentru autentificarea tranzactiilor de e-commerce si efectuarea platilor, pentru protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale companiei si ale site-ului www.eunicat.ro
Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime
1. Realizarea de analize/rapoarte;
2. Realizarea de informari;
3. Publicarea, promovarea, ofertarea produselor/serviciilor oferite de www.eunicat.ro

Colectam informatii si le prelucram în date statistice despre ce pagini accesati în interiorul site-urilor (inclusiv IP), putem folosi în cadrul site-urilor cookies, stocând temporar date cu caracter personal pentru îmbunatatirea securitatii accesului si a uzabilitatii si pentru furnizarea unui serviciu mai bun.

Securitatea datelor colectate
Serverele-gazda sunt gestionate intern de catre Departamentul IT. Infrastructura hardware si software este analizata în permanenta si upgradata noilor tehnologii de securitate. Compania nu este raspunzatoare de pierderea sau accesul neautorizat la datele cu caracter personal datorate mediilor nesecurizate de comuncatie (email) sau datorate ISP-urilor.

 

În cazul platii online


Secure Socket Layer (SSL)


Magazinul www.eunicat.ro foloseste criptare SSL pe toate paginile web unde se realizeaza platile. Pentru a putea face cumparaturi prin aceste servicii, trebuie sa utilizati un browser care permite SSL, precum Firefox, Safari, Google Chrome, Opera, Internet Explorer sau altele compatibile, astfel, vom putea proteja confidentialitatea datelor dumneavoastra personale.


Procesul de autentificare nu necesita instalarea vreunei aplicatii speciale pe computerul dumneavoastra si nici nu îngreuneaza navigarea pe internet.

Carduri agreate
Pentru potejarea informatiilor de comanda online, cardurile activate la sistemele antifrauda detinute sunt toate cele agreate de sistemul de plata Paypal.
În cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele Paypal, prin procesatorul de plati Paypal, iar www.eunicat.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Dispozitii legislative
Registrul de Evidenta a Prelucrarii de date cu caracter personal
Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice.
Refuzul dvs. în privinta furnizarii informatiilor de contact solicitate în formularul de comanda determina neonorarea comenzii.
Legea nr. 677/2001 privind drepturile dumneavoastra:
 
•    dreptul de a fi informati în legatura cu prelucrarea datelor dvs. personale
•    dreptul de acces la datele personale care va privesc
•    dreptul de interventie asupra datelor
•    dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
•    dreptul de opozitie în legatura cu prelucrarea datelor personale furnizate de dvs.
•    dreptul de a va adresa justitiei si/sau autoritatii de supraveghere
•    dreptul sa obtineti de la Farmec, în calitatea sa de operator, la cerere si în mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legislatiei aplicabile, în special a datelor incomplete sau inexacte
•    dreptul sa solicitati si sa obtineti transformarea în date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legislatiei aplicabile
•    dreptul de a va opune, în mod gratuit si fara nicio justificare, la prelucrarea în scopuri de marketing direct a datelor dvs. personale
Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail comenzi@eunicat.ro
În situatia în care constatati ca unele dintre datele furnizate de dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil, pentru a avea posibilitatea sa onoram comenzile dvs. si sa va transmitem eventuale anunturi sau informari privind comenzile respective.

Caracterul secret si utilizarea întrebarilor si comentariilor
Sunt nonconfidentiale si devin proprietatea companiei, putând fi utilizate fara acrodul persoanei care a trimis întrebarea/comentariul.

Prevederi diverse
Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe website-ul www.eunicat.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
Informatiile de orice natura furnizate de catre dumneavoastra catre EUnicat, vor ramâne în proprietatea noastra. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamântul scris al companiei si dupa obtinerea unui angajament de confidentialitate din partea celui care le primeste.
Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de catre dumneavoastra cu privire la comanda fara consimtamântul prealabil scris al companiei EUnicat (reprezentata prin S.C. AHP - TEX MANAGEMENT SRL Romania).

Loading...