Acest website foloseste cookie-uri proprii și de la terți pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Politica Cookies Sunteti de acord?
eUnicat a intrat in renovare. Va anuntam de indata ce revenim!

Sistem de Loturi Lunare

Sistem de loturi lunare noi

 

Pentru ca ne dorim sa fim cat mai buni, am implementat un nou sistem ce va aduce preturi imbatabile pentru clientii nostri.

Prin urmare, in fiecare luna vom avea un lot nou de produse. Dupa 1 luna aceste produse vor deveni indisponibile si inlocuite cu un alt lot nou, procedeu ce se va repeta lunar. Astfel, un produs va exista pe site doar in acea luna, iar daca nu va fi dorit, il vom scoate pentru a va oferi o experienta cat mai placuta.

In fiecare luna, timp de 3 saptamani vom introduce pe site produse la preturi imbatabile, iar in cea de-a 4 saptamana ne vom pregati pentru noul lot.

Intregul sistem de preturi va fi cu totul altul, calculat special pentru clientii nostri!

 

Ce beneficii vei avea de acum incolo?

Tot timpul vei avea preturi mici ce vor scadea saptamanal deoarece nu vom renunta la sistemul de reduceri lunare. Tot timpul vom schimba produsele de pe site astfel incat sa gasesti cat mai rapid ceea ce cauti si mereu sa ai produse noi!

 

Sistemul de reduceri

Săptămâna 1 - Preț întreg.
Săptămâna 2 - Preț redus cu 14%.
Săptămâna 3 - Preț redus cu 26 %.
Săptămâna 4 - Preț redus cu 38 %.
Săptămâna 5 - Preț redus cu 50%, apoi produsele devin indisponibile.

 

Loading...