Termeni si conditii

Termeni si Conditii

SC BLUETEX MANAGEMENT SRL este o societate comerciala organizata in conformitate cu legislatia din Romania si cu legislatia Uniunii Europene si care activeaza pe piata de retail oferind o selectie unica de produse de imbracaminte, incaltaminte si accesorii vestimentare pentru barbate,femei si copii precum si o gama variata de produse apartinand partenerilor comerciali ai SC BLUETEX MANAGEMENT SRL.

SITE-ul www.eunicat.ro, denumit in continuare “eunicat.ro”, este administrat de societatea comerciala SC BLUETEX MANAGEMENT SRL (denumita in continuare «EUNICAT» sau «COMPANIA»), cu sediul social in Bucuresti, str. Baladei, nr. 8, bl. 59, sc. A, ap. 20 având CIF 43600017, Atribut fiscal: RO si Numar de ordine in registrul comertului Bucuresti: J40/1019/2021

Navigarea pe SITE-ul “eunicat.ro” urmata de plasarea unei COMENZI echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea DOCUMENTULUI Termeni si Conditii de mai jos de catre orice CLIENT.
Eunicat este un magazin de tip second hand.

EUNICAT isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment CONTINUTUL acestui SITE, precum si Termenii si Conditiile de utilizare, notificand CLIENTUL prin afisarea pe SITE a ultimei actualizari. Orice modificari care afecteaza intr-o masura semnificativa CLIENTUL in relatie cu EUNICAT sau eventuale modificari aduse activitatilor de prelucrare a datelor cu caracter personal ale CLIENTULUI, pot fi notificate acestuia sub forma unui e-mail, SMS sau mesaj afisat pe SITE.

Prezentul DOCUMENT Termeni si Conditii se aplica COMENZILOR efectuate exclusiv prin intermediul magazinelor fizice www.eunicat.ro, astfel cum acestea sunt publicate la acel moment pe SITE.

 1. Definitii

CONTINUT are urmatoarea definitie reprezentand:

- toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;

- CONTINUTUL oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre EUNICAT prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

- orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al EUNICAT UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

- informatii legate de produsele, SERVICIILE si/sau tarifele practicate de EUNICAT intr-o anumita perioada;

- informatii legate de produsele, SERVICIILE si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care EUNICAT are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

- date referitoare la compania EUNICAT, sau alte date privilegiate ale acesteia;

CLIENT Persoana fizica sau persoana juridica care e de acord cu primirea de mesaje/mail campanii;

CAMPANIE actiunea de a expune in scop comercial, exclusiv in mod electronic si doar prin intermediul SITE-ului si a paginii de Facebok a Companiei, un numar finit de produse avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre EUNICAT;

DOCUMENT prezentele Termeni si Conditii;

MARKETPLACE spatiu virtual disponibil in anumite conditii pe websitul EUNICAT prin intermediul carora CLIENTII COMPANIEI au acces la produse si SERVICII comercializate de partenerii sai contractuali si care sunt diferite de produsele comercializate de EUNICAT.

NEWSLETTER/ALERTA (COMUNICARI COMERCIALE) mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS, whatsapp), asupra produselor, SERVICIILOR si/sau promotiilor desfasurate de catre EUNICAT intr-o anumita perioada;

WEBSITE/SITE reprezinta SITE-ul localizat la adresa www.eunicat.ro

 1. General

2.1. Prin folosirea SITEULUI/CONTINUTULUI/SERVICIULUI, UTILIZATORUL sau CLIENTUL este responsabil pentru consecintele care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, UTILIZATORUL sau CLIENTUL raspunde pentru orice dauna materiala, intelectuala, electronica sau de orice alta natura produsa SITEULUI, CONTINUTULUI, SERVICIULUI, EUNICAT sau oricarui tert cu care EUNICAT are incheiat un contract valabil, in conformitate cu legislatia in vigoare.

2.2. In cazul in care UTILIZATORUL sau CLIENTUL nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul manifestat pentru prezentul DOCUMENT care reglementeaza cadrul activitatii comerciale a EUNICAT in relatie cu acesta:

2.2.1. UTILIZATORUL sau CLIENTUL are dreptul de a transmite o solicitare scrisa, informand EUNICAT ca nu este de acord cu: accesul la SITE/CONTINUT/SERVICIU, alte servicii sau produse oferite de EUNICAT prin intermediul SITE-ului, primirea newslettere-lor/alertelor de orice fel si/sau comunicarilor din partea EUNICAT de orice natura (posta electronica, apel telefonic, SMS etc). EUNICAT va raspunde CLIENTULUI in cel mult 30 de zile de la data primirii solicitarii, in functie de solicitarea transmisa, complexitatea acesteia si posibilitatea legala de a o realiza, in acord cu CLIENTUL;

2.3. CLIENTUL poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau de a accepta DOCUMENTUL, in forma disponibila in acel moment.

2.4. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.3, CLIENTUL poate contacta EUNICAT, sau poate sa foloseasca legaturile din CONTINUTUL accesat pe SITE-ul EUNICAT destinate acestui scop.

2.5. Acest SITE este adresat UTILIZATORILOR persoane fizice care au implinit cel putin 18 ani si/sau persoanelor juridice, care au parcurs etapele inregistrarii corespunzatoare si nu au fost suspendati sau inlaturati de catre EUNICAT, indiferent de motivul suspendarii sau al inlaturarii.

 1. CONTINUT

3.1. CONTINUTUL, astfel cum este definit mai sus, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau CONTINUT multimedia prezentate pe SITE, sunt proprietatea exclusiva a EUNICAT sau a administratorului acestuia, fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

3.2. UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui CONTINUT in orice alt context decat cel original intentionat de EUNICAT, includerea oricarui CONTINUT in afara SITE-ului, indepartarea insemnelor care reprezinta dreptul de autor al EUNICAT asupra CONTINUTULUI precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea CONTINUTULUI, in lipsa acordului exprimat in mod expres de catre EUNICAT sau de catre administratorul acestuia.

3.3. Orice CONTINUT la care UTILIZATORUL sau CLIENTUL are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta prevederilor prezentului DOCUMENT, in cazul in care CONTINUTUL nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre EUNICAT si CLIENT care poate deroga in tot sau in parte de la prevederile prezentului DOCUMENT, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea EUNICAT cu referire la acel CONTINUT.

3.4. CLIENTUL poate copia, transfera si/sau utiliza CONTINUT numai in scopuri personale sau non-comerciale, precum si in relatie directa cu EUNICAT, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile DOCUMENTULUI si cu legislatia in materie si numai cu acordul scris prealabil al EUNICAT. EUNICAT nu este responsabila pentru modalitatea in care CLIENTII sau alte terte parti (societati comerciale, parteneri sau companii media) utilizeaza CONTINUTUL fara instiintarea si acordul prealabil al EUNICAT.

3.5. In cazul in care EUNICAT confera UTILIZATORULUI, CLIENTULUI sau altui tert interesat, dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit CONTINUT, la care acestia au sau pot obtine acces, dreptul de utilizare vizeaza numai respectivul CONTINUT sau parti ale acestuia, atata timp cat CONTINUTUL sau partile acestuia exista si numai in cadrul perioadei definite in acord si in limitele acordului. Existenta unui acord de utilizare incheiat in mod expres de catre EUNICAT cu un tert, un UTILIZATOR sau CLIENT, nu reprezinta un angajament contractual din partea EUNICAT pentru respectivul tert, UTILIZATOR sau CLIENT care obtine acces la CONTINUT sau la anumite sectiuni ale SITE-ului, in sensul in care EUNICAT are dreptul de a modifica, actualiza sau completa in orice mod si in orice moment SITE-ul sau oricare dintre sectiunile acestuia, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

3.6. Niciun CONTINUT transmis catre UTILIZATOR sau CLIENT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic etc.) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare a SITE-ului nu constituie o obligatie contractuala din partea EUNICAT si/sau al unui angajat al acesteia din urma care a mijlocit transferul de CONTINUT (daca este cazul).

3.7. Este interzisa orice utilizare a CONTINUTULUI SITE-ului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul DOCUMENT sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista. Incalcarea prezentei sectiuni, confera dreptul EUNICAT de a intreprinde masurile legale care se impun impotriva utilizarii nepermise a CONTINUTLUI SITE-ului, in vederea repararii potentialelor prejudicii materiale si de imagine aduse Companiei EUNICAT.

3.8. Postarea de catre dvs. pe SITE sau pe paginile retelelor de socializare ale EUNICAT, nu constituie o derogare a acesteia de la un drept asupra sau in legatura cu SITE-ul. In afara celor acordate in mod expres in prezentul document, nu dobanditi niciun drept, titlu sau interes asupra sau in legatura cu SITE-ul.

3.9. Toate programele software utilizate in acest SITE, CONTINUTUL si elaborarea acestuia precum si softul in totalitate sunt protejate de legile privind dreptul de autor. Orice alta utilizare, inclusiv reproducerea, modificarea, distribuirea, republicarea, transmiterea, afisarea sau executarea CONTINUTULUI acestui SITE nu este permisa fara obtinerea consimtamantului prealabil scris al EUNICAT si/sau a administratorului acestuia.

3.10. Cu exceptia unor prevederi contrare, SITE-ul, inclusiv tot CONTINUTUL acestuia cum ar fi design-ul, textul, grafica, logo-urile, imaginile, clipurile audio, precum si alte aspecte legate de SITE si respectiv de CONTINUT, sunt protejate de normele privind drepturile de autor si de alte legi aflate in vigoare la nivel national si European din domeniul proprietatii intelectuale si reprezinta proprietatea EUNICAT si a administratorului de drept al acestuia.

3.11. CONTINUTUL poate fi modificat oricand de catre EUNICAT, imaginile, design-ul, textul, grafica, logourile, clipurile audio precum si alte aspecte legate de SITE si respectiv de CONTINUT avand caracter de sugestie de prezentare.

 1. Drepturile de proprietate Intelectuala

4.1. CONTINUTUL SITE-ului, respectiv imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, este in totalitate proprietatea EUNICAT si a furnizorilor autorizati ai acestuia in confomitate cu Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul EUNICAT a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. SITE-ul eunicat.ro si logo-ul eunicat.ro sunt marci inregistrate ale EUNICAT.

4.2. EUNICAT poate oferi UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o forma descrisa, un anumit CONTINUT al SITE-ului. Acest acord se aplica strict pentru CONTINUTUL/CONTINUTURILE definite, pe o perioada stabilita in acord si doar pentru persoana/persoanele carora li s-a permis utilizarea acestor CONTINUTURI, fara a putea utiliza alte CONTINUTURI ale SITE-ului. Utilizarea pe SITE a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva EUNICAT nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea CONTINUTULUI existent pe SITE.

 1. Contact

5.1. EUNICAT publica pe SITE, datele sale de identificare si contact, actualizate, spre informarea UTILIZATORILOR sau a CLIENTILOR.

5.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al LINK-urilor existente in acelasi scop pe SITE, UTILIZATORUL sau CLIENTUL permite Companiei EUNICAT sa il contacteze prin orice mijloc disponibil si mutual agreat, exclusiv in scopul comercial declarat si in vederea realizarii acestui scop, inclusiv prin accesarea mijloacelor electronice, respectiv posta electronica sau telefon mobil (e-mail, SMS,WHATSAPP).

5.3. Accesarea SITE-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate EUNICAT se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau prin orice alt mod de comunicare disponibil UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI. Astfel, EUNICAT va contacta CLIENTUL, pentru primirea informatiilor si sau a notificarilor din partea EUNICAT in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail, SMS sau prin anunturi pe SITE la care CLIENTUL este parte sau pentru a raspunde unei solicitari legate de un Contract aflat in desfasurare. Pentru alte scopuri in care EUNICAT utilizeaza in mod electronic datele de contact ale CLIENTULUI, cum ar fi in scopuri de marketing direct si promotionale, EUNICAT va solicita consimtamantul CLIENTULUI. Pentru mai multe informatii puteti accesa Politica de confidentialiate de pe SITE la urmatorul LINK: CONFIDENTIALITATE

5.4. EUNICAT isi rezerva dreptul de a nu raspunde solicitarilor de orice natura, care nu au legatura cu produsele/SERVICIILE prezente in MAGAZINE sau cu un contract incheiat cu un CLIENT, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, apel telefonic, SMS, etc).Fac exceptie de la anteriorul paragraf solictarile in legatura cu activitatile de prelucrare a datelor personale de catre COMPANIE, astfel cum este prevazut in cadrul Politicii de confidentialitate de pe SITE la urmatorul LINK: CONFIDENTIALITATE

 1. Newslettere si alerte

6.1. In momentul in care UTILIZATORUL se aboneaza pe SITE sau va accesa SERVICIILE sau produsele EUNICAT prin intermediul SITE-ului, vom solicita exprimarea consimtamantul prealabil cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea EUNICAT, transmise prin posta electronica (e-mail, SMS) si/sau apel telefonic. Optiunea cu privire la acordul emis de catre CLIENT poate fi modificata in orice moment, cu respectarea prevederilor art. 6.3.

6.2. Datele preluate de la CLIENT, in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, pot fi folosite de catre EUNICAT in limitele Politicii de confidentialitate si a acordului prealabil exprimat de catre CLIENT.

6.3. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre dumneavoastra se poate exprima in orice moment prin:

6.3.1. Folosirea legaturii special destinate din cadrul CONTINUTULUI oricaror newslettere si/sau alerte primite sau apeland numarul de telefon 0770975260 sau contactandu-ne prin intermediul aplicatiei WhatsApp la numarul de telefon 0770975260

6.3.2. Folosirea optiunilor disponibile de pe site, pentru modificarea acceptului sau primirii de newslettere si/sau alerte;

6.3.3. Contactarea EUNICAT, utilizand instrumentele disponibile pe SITE la sectiunea “Contact”, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta.

6.4. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul acordat in general pentru prevederile prezentului DOCUMENT.

6.5. EUNICAT isi rezerva dreptul de a selectiona CLIENTUL care si-a exprimat anterior acordul de a primi newsletter si/sau alerte in vederea trimiterii acestor comunicari comerciale, cat si dreptul de a elimina justificat din baza sa de date orice CLIENT. In acest caz, CLIENTUL se poate adresa EUNICAT pentru a primi justificarile necesare in legatura cu orice decizie si/sau actiune intreprinsa in sensul prezentului articol sau va primi o informare cu privire la masurile intreprinse de EUNICAT si motivatia acestora.

6.6. EUNICAT nu va include in newslettere si/sau alertele transmise CLIENTULUI, nici un alt fel de material publicitar sub forma de CONTINUT care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al EUNICAT, la momentul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor.

 1. Politica de confidentialitate

Prin utilizarea SITE-ului, se considera ca ati citit cu atentie Politica de Confidentialitate a EUNICAT. Inainte de a ne oferi date cu caracter personal (inclusiv adresa de e-mail) prin intermediul SITE-ului www.eunicat.ro vi se va solicita in mod expres sa acceptati aceasta politica.

Pentru vizualizarea Politicii de Confidentialitate a EUNICAT accesati prezentul LINK: CONFIDENTIALITATE

 1. Politica de vanzare online

8.1. EUNICAT isi rezerva dreptul de a restrictiona sau exclude accesul UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI la SITE, la SERVICIILE aferente, in limitele legii, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii acestuia pe SITE, accesul si existenta Contului CLIENTULUI ar putea prejudicia sau prejudiciaza in vreun fel EUNICAT sau CLIENTII acesteia. Orice actiune de restrictionare sau excludere a unui CLIENT se va efectua cu respectarea prevederilor art. 6.5.

8.1.1. In situatia in care EUNICAT constata neregularitati si/sau incalcari de orice fel ale prevederilor din prezentul capitol, care conduc la prejudicierea sau perturbarea in orice fel a activitatii Companiei, EUNICAT isi rezerva dreptul la libera sa alegere, de a anula, limita, restrictiona, suspenda sau exclude accesul CLIENTULUI la CONTINUT sau SERVICIU, cu respectarea prevederilor art. 6.5 cu privire la notificarea CLIENTULUI.

8.2. Produse si SERVICII

8.2.1. EUNICAT poate publica pe SITE informatii despre produse, SERVICII si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care EUNICAT are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

8.2.2. Preturile afisate pe SITE reprezinta preturile actuale in magazine.Aceste tarife au caracter pur informativ si nu au valoare juridica.

8.3.3. Preturile vor fi afisate in moneda nationala LEI la fel si reducerile de pret, iar moneda de referinta pentru calculul, plata si facturarea produselor comandate, va fi moneda locala LEU.

8.3.4. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau SERVICIILOR disponibile pe SITE sau pe pagina de Facebook a Companiei (imagini statice/bannere de campanie/imagini dinamice/prezentari multimedia) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea EUNICAT, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

8.3.5. In descrierea produselor si/sau SERVICIILOR, EUNICAT isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii/etc.) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.

 1. Marketplace

9.1. Prin Marketplace compania EUNICAT ofera partenerilor sai contractuali, posibilitatea si dreptul de a plasa informatii privind produsele si/sau SERVICIILE acestora, pe SITE-ul oficial al EUNICAT, in sectiunea dedicata corespunzator.

9.2. Pentru a aplica pentru inregistrare in sectiunea Marketplace, comerciantul trebuie sa trimita catre EUNICAT o notificare in care va completa informatiile solicitate, in mod corect, complet si clar. EUNICAT va evalua aplicatia comerciantului avand dreptul de a refuza parteneriatul din orice motiv considerat suficient de catre EUNICAT.

9.3. Dupa ce aplicatia a fost acceptata, EUNICAT pune la dispozitia comerciantului partener contractul de marketplace care trebuie agreat si semnat de catre parti. Dupa semnarea contractului, EUNICAT va pune la dispozita comerciantului toate datele necesare in vederea accesului sectiunii de administrare sectiunii alocate de pe websiteul EUNICAT. Comerciantul va posta informatii despre acesta, activitatea sa comerciala, produsele comercializate si/sau SERVICIILE prestate, cu respectarea stricta a Termenilor si Conditiilor EUNICAT si a legislatiei in materie, inclusiv cu privire la protectia datelor cu caracter personal ale CLIENTILOR EUNICAT cu care comerciantul intra sau poate intra in contact.

9.4. In cazul schimbarii sau modificarii informatiilor de contact apartinand comerciantului, activitatea, produsele sau SERVICIILE acestuia, noua informatie va fi introdusa in panoul de administrare al sectiunii oferite de EUNICAT pe SITE.

9.5. Relatia dintre parti este exclusiv contractuala. Comerciantul nu este si nu va actiona ca un reprezentant al EUNICAT indiferent de scopul reprezentarii. EUNICAT si comerciantul sunt companii independente, acesta din urma impreuna cu angajatii si/sau reprezentantii acestuia nefiind in masura sa efectueze declaratii, promisiuni sau sa acorde orice garantie in numele si pe seama EUNICAT.

9.6. In privinta relatiei de parteneriat de tip marketplace EUNICAT actioneaza in relatie cu comerciantul exclusiv in limitele contractului de parteneriat agreat si semnat cu comerciantul, ale legii si Termenilor si Conditiilor aplicabile astfel cum sunt afisate pe website, fara a-si asuma responsabilitatea pentru calitatea produselor comercializate sau a SERVICIILOR aferente prestate de comerciant, fata de CLIENTII EUNICAT. Este responsabilitatea CLIENTULUI de a fi informat cu privire la Termenii si Conditiile de comercializare existente pe SITE-ul comerciantului anterior plasarii unei comenzi online.

9.7. CLIENTUL intelege ca Marketplace-ul EUNICAT este un spatiu comun alocat partenerilor comerciali agreati, fara ca EUNICAT sa poata fi tinut responsabil pentru orice CONTINUT, spre exemplu date, text, informatii, nume de companii sau persoane, grafica, imagini, fotografii, profile, audio, video, articole afisate si LINK-uri postate de catre partenerii contractuali ai EUNICAT.

9.8. Pentru a comanda produse comecializate de catre EUNICAT si de catre partenerii contractuali ai Companiei, CLIENTUL trebuie sa isi creeze un cont de CLIENT. Produsele oferite de partenerii EUNICAT in sectiunea marketplace pot fi comandate prin orice modalitate pusa la dispozitie CLIENTULUI pe websiteul Companiei.

 1. Campaniile promotionale

10.1. Vouchere/cupoane/coduri promotionale

10.1.1. Prevederi generale

Toate prevederile referitoare la frauda, mentionate pe SITE-ul www.eunicat.ro sunt pe deplin aplicabile in ceea ce priveste fraudarea legata de vouchere iar tentativa de frauda va fi adusa la cunostinta organelor abilitate.

10.1.2. EUNICAT stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti prin intermediul SITE-ului propriu sau pe paginile oficiale din retele de socializare Facebook si Google , precum si la cerere la sediul social al Companiei.

EUNICAT poate anula o promotie fara o notificare prealabila din motive independente de vointa acestuia, cum ar fi defectiuni tehnice aparute in sistem sau defectiuni de natura software/hardware, urmand a informa CLIENTUL in cel mai scurt timp posibil despre motivul care a cauzat anularea promotiei sau campaniei respectivei promotii sau campanii.

 1. Frauda

11.1. EUNICAT nu solicita UTILIZATORULUI sau CLEINTULUI prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS, etc.) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

11.2. UTILIZATORUL sau CLIENTUL isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea catre orice tert, a datelor sale confidentiale.

11.3. EUNICAT declina orice responsabilitate, in situatia in care UTILIZATORUL sau CLIENTUL este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care pretinde ca este reprezentant al EUNICAT sau ca reprezinta interesele EUNICAT.

11.4. UTILIZATORUL sau CLIENTUL va informa EUNICAT asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

11.5. EUNICAT nu promoveaza SPAM-ul. Orice CLIENT care a furnizat explicit adresa sa de email pe SITE poate opta pentru dezactivarea Contului de CLIENT aferent acestei adrese de e-mail, cu indeplinirea conditiilor mentionate la art. 6.3. din prezentul Document.

11.6. Comunicarile realizate de catre EUNICAT prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii CONTINUTULUI.

11.7. Urmatoarele scopuri, odata atinse, vor fi considerate tentativa de fraudare a SITEULUI/CONTINUTULUI si/sau al EUNICAT, aceasta din urma rezervandu-si dreptul de a pune in miscare urmarirea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa, sau a(u) atins acest(e) scop(uri):

11.7.1. Accesarii datelor de orice tip ale altui CLIENT prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda;

11.7.2. Alterarii sau modificarii CONTINUTULUI SITEULUI sau oricarei corespondente expediate prin orice modalitate de catre EUNICAT catre CLIENT;

11.7.3. Afectarii performantelor serverului/serverelor pe care ruleaza SITEUL;

11.7.4. Accesarii sau divulgarii oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, CONTINUTULUI expediat prin orice mijloc de catre EUNICAT catre CLIENT atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al CONTINUTULUI.

 1. Limitare de responsabilitate

12.1. EUNICAT nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel in fata niciunui CLIENT care utilizeaza SITEUL sau CONTINUTUL, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii.

12.2. In cazul in care un CLIENT considera ca un CONTINUT expediat prin orice mijloc de catre EUNICAT violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii EUNICAT, conform detaliilor de contact, astfel incat aceasta din urma sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.

12.3. EUNICAT nu garanteaza UTILIZATORULUI accesul la SITE sau la SERVICIU, in lipsa inregistrarii de catre acesta din urma prin parcurgerea etapelor de inregistrare de pe SITE, si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral CONTINUTUL, de a reproduce partial sau integral CONTINUTUL, de a copia, sau de a exploata orice CONTINUT in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice CONTINUT asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al EUNICAT.

12.4. EUNICAT nu raspunde de CONTINUTUL, calitatea sau natura altor SITE-uri la care se ajunge prin legaturi din CONTINUT, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele SITE-uri, raspunderea o poarta integral proprietarii acestora.

12.5. EUNICAT este exonerat de orice vina in cazul utilizarii SITEULUI si/sau al CONTINUTULUI transmis catre UTILIZATOR sau CLIENT, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc.), prin intermediul SITEULUI, e-mail-ului sau al unui angajat al EUNICAT, atunci cand aceasta utilizare a CONTINUTULUI poate sau produce pagube de orice natura UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de CONTINUT.

12.6. EUNICAT nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:

12.6.1. SERVICIUL va fi potrivit cerintelor CLIENTULUI;

12.6.2. SERVICIUL va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel;

12.6.3. Produsele/SERVICIILE obtinute gratis sau contra-cost prin intermediul SERVICIULUI vor corespunde cerintelor sau asteptarilor CLIENTULUI;

12.6.4. SITE-UL sau orice SERVICIU aferent oferit in mediul online, va fi lipsit de erori generate de sistemele informatice utilizate de EUNICAT sau de erori de functionare ale retelei de internet ori alte erori de functionare izvorate din relatia contractuala pe care COMPANIA o are cu diversi parteneri (funizor de energie electrica, furnizor al retelei de internet, etc.).

12.7. In limita prevederilor Termeni si Conditii, operatorii, administratorii si/sau proprietarii SITEULUI nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura/tranzactie/colaborare/etc. care pot aparea intre CLIENT si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul SITEULUI.

12.8. Materialele de promovare (incluzand dar nelimitandu-se la banner-ele de campanie), utilizate pentru prezentarea fiecarei campanii pe SITE si/sau pe pagina de Facebook a Companiei, au caracter exclusiv de promovare a brandurilor, fara ca utilizarea bannere-lor a fi interpretata ca fiind o obligatie asumata de EUNICAT de a detine efectiv in stoc pentru scopuri de comert, produsele ce apar sau pot sa apara in cadrul acestora. Astfel, numai produsele prezentate pe SITE, avand indicate pretul de vanzare si caracteristicile acestora servesc scopurilor comerciale ale Companiei fiind astfel disponibile pentru vanzare.

 1. Forta majora si cazul fortuit

13.1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

13.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat, va aduce la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

13.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

13.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre acestea sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

13.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele art. 11.3.

 1. Litigii

14.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc SITEULUI si/sau al oricarui CONTINUT trimis de catre EUNICAT UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cu prevederile "Termeni si Conditii".

14.2. Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre UTILIZATOR, sau CLIENT si EUNICAT se va rezolva pe cale amiabila, partile depunand toate diligentele necesare in acest sens.

14.3. Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre UTILIZATOR sau CLIENT si EUNICAT sau partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre un mediator autorizat agreat de ambele parti aflate in disputa, iar in cazul in care medierea nu rezolva/solutioneaza disputa, litigiul va fi deferit instantelor competente din Bucuresti, in conformitate cu legile romane in vigoare.

14.4. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

14.5. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

    15. REGULAMENT PROMOȚIONAL: "Găsește Cardul și Primești 1 kg Gratis"

1. Perioada Promoției
- Promoția este valabilă doar în prima zi a lotului nou în magazinul EUNICAT.

2. Eligibilitate
- Promoția este deschisă clienților care găsesc cardul promoțional ascuns printre produse.

3. Mecanismul Promoției
- Clienții care găsesc cardul promoțional au dreptul la 1 kg gratuit de haine second-hand.

4. Locul de Găsire a Cardului
- Cardul promoțional va fi ascuns printre produsele din magazinul EUNICAT, exclusiv în prima zi a lotului nou. Numarul total de carduri: 5

5. Valabilitatea Cardului
- Cardul trebuie prezentat în momentul gasirii lui, la casa de marcat, pentru a beneficia de oferta gratuită, si este valabil doar in prima zi a lotului nou. 

6. Produsul Gratuit
- 1 kg de haine second-hand este oferit gratuit pentru fiecare card promoțional găsit și prezentat.

7. Limită de Participare
- Fiecare client poate beneficia de oferta "Găsește Cardul și Primești 1 kg Gratis in valoare de 119 lei/kg".

8. Excluderi
- Promoția nu este valabilă în combinație cu alte oferte sau reduceri.

9. Rezervarea Dreptului de Modificare
- EUNICAT își rezervă dreptul de a modifica sau anula promoția în orice moment, fără notificare prealabilă.

10. Litigii
- Orice dispută legată de promoție va fi soluționată conform legilor în vigoare.

11.Condiții Generale
- Participarea la promoție implică acceptarea deplină a regulamentului.

Prin participarea la promoție, clienții confirmă că au citit și înțeles regulamentul și sunt de acord cu termenii și condițiile.

 1. Dispozitii finale

16.1. EUNICAT isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale SITEULUI/structurii acestuia/SERVICIULUI precum si orice CONTINUT fara notificare prealabila a MEMBRULUI SAU CLIENTULUI.

16.2. In limita prevederilor Termeni si Conditii, EUNICAT nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe SITE din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul SITEULUI.

16.3. EUNICAT isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a SITE-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

 1. Feedback

17.1. In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu EUNICAT, va rugam sa ne contactati prin intermediul aplicatiei WhatsApp la numarul de telefon 0737.422.817 sau prin email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. (vezi programul de lucru in pagina Despre Noi - Contact).

17.2. Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la SITEUL EUNICAT, functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor deveni si ramane proprietatea SC. EUNICAT S.R.L., de la data transmiterii acestora catre EUNICAT, pe orice cale de comunicare.